TÜYAP'ta düzenlenen ve yaklaşık 90 firmanın katıldığı  '6. Samsun İnşaat Fuarı' devam ediyor.   Yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz teknolojilerine dair tüm yenilikler ve gelişmelerin yer aldığı fuara katılımcı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KANAL S MİKROFONLARINA AÇIKLADILAR 

Kanal S mikrofonlarına açıklama yapan firma temsilcileri ve vatandaşları,   '6. Samsun İnşaat Fuarı'  ile ilgili görüşlerini dile getirdi. 

FUARA İLGİ BÜYÜK

Oğuz KOÇ: Fuara  Çelik İnşaat Şirketler Grubu olarak Terme İlçesi'nden katılıyoruz.  Güzel bir fuar. Memnunuz. Zaten pandemi sürecinde yasaklar vardı. Yeni bir başlangıç olunca biraz daha yoğun ilgi var .Yurt dışından gelen katılımcılarda ziyaret edip, ürünlerimize bakıyorlar ve memnun olduklarını dile getiriyorlar.

GÜZEL HAZIRLANILMIŞ

Volkan KEMER: Fuara oldukça güzel hazırlanılmış. İnşaat sektöründe kriz ortamı var ama ilerleyen süreçte açılacağını düşünüyorum. Hem bilgi almak hem de inşaat sektöründe hangi aşamalara gelinmdiğine dair fikir alabilmek mümkün. Bizde bu amaçla geldik. 

TİCARET İÇİN ÖNEMLİ

Oğuz KANDEMİR: Fuara 19 Mayıs İlçesi'nden katıldım. Burada birimimizden satılan ürünler var. Onlar için geldim.  Fuar Samsun için faydalı. İnsanlar  satın alabileceği ürünü daha detaylı sunumla bilgilendirme sahibi olabiliyor. Ticaret yapmak için de faydalı oluyor. 

SAMSUN İÇİN OLUMLU

Sadettin  TARAK: Fuarların devam etmesi güzel bir şey. Burada da yeni çıkan ürünleri ve gelişmeleri  görme fırsatını buluyoruz. Tüketiciler olarak yeni ürünleri tanıma fırsatı buluyoruz. Baktığınız zaman Samsun adına olumlu bir gelişme. 

HAREKETLİ BİR FUAR

Mehmet Akif TARAK: Fuara babamla birlikte ürünleri incelemek için geldim. Canlı yani hareketli bir fuar. Pandemi nedeniyle etkilenmişti fuarcılık ama yeniden aktif hale gelmesi güzel oldu.

HEP DAHA İLERİYE

Serap GERME: Fuarı oldukça güzel buldum. Geleceğe yönelik, büyük ilerlemeler kaydetmiş. Bir yandan da daha geniş alanlara yayılmasını isteriz. Samsun için daha iyi olur. İnşallah bundan sonraya ileriye adım atacağız.

YENİLİKÇİ OLMAK GEREK

Halil YAVAŞ: Hem mobilya hem de inşaat işiyle uğraşıyorum. Biraz yenilikçi olalım bakalım, görelim ve inceleyelim diye geldim. Aradığım her şeyi bu fuarda bulabiliyorum. İnşallah fuarlar bundan sonra da devam eder. 

FUARI ÇOK BEĞENDİM

Sadettin TİRYAKİ: İnşaat fuarını beğendim. Oldukça güzel. İki yılın ardından böyle bir fuar düzenlendi. Daha farklı oldu. Umarım böyle organizasyonlar devam eder. Parke işi ile uğraştığım için o stantlara daha fazla ilgi gösterdim. 

ZİYARETÇİLERİN İLGİSİ VAR

Abdurrahman DEMİRKAYA: İnşaat fuarına katıldım. Genellikle fuardan memnunum. Daha farklı kalemlerden de katılımcı olabilirdi diye düşünüyorum. Ziyaretçilerin de ilgisi var. İnşallah daha güzel olacaktır. 

Umut Can EREN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.