Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,()- ESKİŞEHİRSPOR, deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.
Eskişehirsporlu futbolcular, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarıın yeni teknik direktörleri Samet Aybaba gözetiminde Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürdü. Samet Aybaba gazetecilere yaptığı açıklamada her maçın kendileri için final olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:
"Şu andan itibaren bizim için her maç final. Bunun ilk ayağı da Torku Konyaspor. Arkadaşlarla çalışıyoruz, birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. Saha içerisinde bir takım şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Sadece geçmişi konuşmuyoruz, önümüzdeki 6 maçı planlıyoruz. Bu nedenle Torku Konyaspor maçı bizim için çok önemli. Tabi ki oradan puan almak istiyoruz. Deplasmanda hiç gol atamamış bir takımız, gol atmak istiyoruz. Bütün keyifleri bir arada yaşamak istiyoruz. Çünkü bu şehir bunların hepsini yaşamaya layık bir şehir, bir futbol şehri. Arkadaşlar iyi, yavaş yavaş adapte oluyorlar. Zaman içinde daha da iyi olacak. Eksik oyuncu falan ben kabul etmem. Futbol bu, sakatı olacak, cezalısı da olacak. Arkasından hayıflanmak yerine onun yerine kim oynar kim oynamaz bunu planlamak daha doğru geliyor bana."

  FOTOĞRAF