Mithatpaşa Mezunları Derneği Başkanı Neşe Koçanalı, Sayman Sedat Uygun, Sekreter Belma Nur Kartal ve üyeler Metin Erten, Salih Kuloğlu ve Erdal Kılıç, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüştü.

BAŞARI DİLEDİLER

Kanal S'ye de hayırlı olsun dileklerini ileten dernek yöneticileri, Uzun ve ekibine başarı diledi. Yaptıkları çalışmalardan bahseden Mithatpaşa Mezunları Derneği Başkanı Neşe Koçanalı, Samsun'da artan intihar olaylarının gündemlerinde olduğunu söyledi.

İNTİHARLAR CANIMIZI YAKIYOR

Samsun'da yaşanan intihar vakalarındaki artışın canlarını yaktığını kaydeden Koçanalı, "Sadece eski mezunlarımız değil gelecekteki mezunlarımız olan okulumuz öğrencilerine karşı da sorumluluk taşıyan derneğimiz, hem eğitim sistemi hem de öğretmen, ebeveyn, akran ve dış etkenler ölçeğinde konuyu ele alıp değerlendirmektedir.  Dolayısıyla bu kapsamda Mithatpaşa Mezunları Derneği olarak kardeş mezun dernekleri Ticaretliler Derneği ve 19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği ile hızlıca görüşmelerimizi yaparak kentimiz ve öğrencilerimiz için kanayan bir yara olma yolundaki bu sorunla ilgili birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda okullarımızın okul - aile birlikleri, okul yönetimleri, öğretmenleri ve rehberlik servisleriyle işbirliğine ve iletişime geçme, Samsun kamuoyuna seslenen bir çalışma yürütme hedefimizi şimdiden ilan ederiz" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.