Bu yıl 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükselen Yeni Malatyaspor’un bugün yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 31 Mayıs tarihine ertelendi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılması planlanan kongrenin ertelenmesinin ardından bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, tüzükleri gereği Mayıs ayında yapmaları gereken Olağan Mali Genel Kurul Toplantısının 23 Mayıs günü yapılmasının planlandığını ancak yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı kongrenin bir hafta ertelendiğini duyurdu.
Yeni kongrenin 31 Mayıs tarihinde yapılacağını belirten Pilten, “Malatya Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda 31 Mayıs günü yapacağımız Olağan Mali Genel Kurul Toplantımız İnşallah kulübümüz ve camiamız için hayırlı olur" şeklinde konuştu.
Pilten ayrıca, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in istifa ettiği yönündeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, böyle bir kararın olmadığını söyledi. Mali Genel Kuruldan sonra PTT 1. Lig için planların yapılacağını belirten Pilten, kendileri dışında yapılan hiçbir açıklamalara itibar edilmemesini ifade etti.