MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil, hızla gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu ortadan ikiye bölündü, her iki araçtaki 3 kişi, kazadan şans eseri hafif yaralı kurtuldu.

Bugün saat 04.00 sıralarında, LPG'li 48 YL 106 plakalı otomobiliyle Marmaris'ten İçmeler yönüne giden Ferdi Yılmaz (26), iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulup refüjü aşarak karşı şeride geçen Yılmaz'ın otomobiline, Muhammet Mustafa Okur'un (30) kullandığı 06 NE 555 plakalı otomobil hızla çarptı.

OTOMOBİLİN KOPAN YARISI 50 METRE İLERİ SAVRULDU

Çarpmanın şiddetiyle Yılmaz'ın otomobili ortadan ikiye bölündü. Otomobin bölünen arka kısmı 50 metre ileri sürüklendi.

Kazayı gören taksiciler durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan otomobil sürücüsü Ferdi Yılmaz Özel Marmaris Hastanesi ile diğer araç sürücüsü Muhammet Mustafa Okur ve eşi Duygu Okur (31) ise Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Okur'un kırılan bacağı, eşinin ise kırılan kolu alçıya alındı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazayı hafif sıyrıkla atlatan diğer otomobil sürücüsü Yılmaz ise alkollü olduğu belirlenip, gözetim altında tutuldu.

Kazanın görgü tanığı taksici Enver Bilen, kazanın ucuz atlatıldığını belirterek, "Her iki otomobildekilerin de sağ çıkması mucize" dedi.

Kaza nedeniyle yıl bir süre trafiğe kapalı kaldı. İtfaiye ekipleri, kazaya neden olan otomobildeki LPG bağlantılarını kesip, yolu yıkadı. Araçların çekilmesinin ardından yolda yaklaşık 1 saat sonra trafik normal seyrine döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.