SAMSUN (AA) - Tekkeköy Belediyesi'nce iftar yemeği verildi.

İlçenin pazar yerinde verilen yemeğe, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 İftarda konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan 11 ayın sultanı ramazan ayında insanların tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bu nedenle ramazan ayında insanlar paylaşma ve dayanışmayı en güzel şekilde icra etmektedirler. Mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni içinde barındıran ramazan ayında kararan gönülleri aydınlatarak dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumun huzur ve barışına büyük katkı sağlar. Bizler de her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da faziletine uygun olarak hareket edip, ibadetlerimizi daha yoğun bir şekilde gerçekleştirmeliyiz. Ramazanın paylaşmak olduğunu unutmamalı ve sofralarımızı, gönüllerimizi ihtiyaç sahiplerine açarak onlara ulaşmaya çalışmalıyız."

Daha sonra Hazreti Muhammed’in Sakal-I Şerifi ziyarete açıldı.