Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Gülnar İlçe Temsilciliğini ziyaretinde, “İlçelerde görev yapan meslektaşlarımızın mağduriyetlerini biliyoruz ve çözümü için gerekli çabayı gösteriyoruz” dedi.

Er, Başkan Yardımcısı Gazi Özdemir ile birlikte Gülnar Baro Odasını ziyaret ederek, İlçe Temsilcisi Zeliha İpek Gökulu ve avukatlar Merve Ateş, Mehmet Çırak, Mert Öksüzoğlu ile ilçelerde görev yapan avukatların sorunları ve çözüm önerileri konusunda sohbet etti.

Mesleği güçlendirecek ve sorunları çözecek projelere odaklandıklarını vurgulayan Er, "Bunu gerçekleştirirken de gerek kurumlarda, gerek merkezde, gerekse ilçelerde görev yapan avukatlarımızı sık sık ziyaret ederek, onların taleplerini dinleyip değerlendirerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. İlçelerde görev yapan meslektaşlarımızın mağduriyetlerini biliyoruz ve çözümü için gerekli çabayı gösteriyoruz” diye konuştu.

İlçelerde mesleki eğitim, konferans, seminer ve atölye çalışmalarına önem verdiklerini kaydeden Er, Mersin Barosu olarak 11 Nisan’da Tarsus’ta ‘İcra Hukukunda Son Değişiklikler ve Yargıtay Uygulamaları’, 13 Nisan’da Anamur’da ve 14 Nisan’da Silifke’de düzenleyecekleri ‘Boşanma ve Mal Rejimleri’ konulu seminerlere tüm avukatları davet etti.