AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Güreşçi Selçuk Çebi, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde partililerle buluştu.
Beşikdüzü’nde AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci ile görüştükten sonra gençler ve kadınlara hitap eden Selçuk Çebi, “Türkiye Avrupa’da en genç nüfusa sahip bir ülke. Bu genç nüfusu güzel ahlaklı, eğitimli ve sportmen yetiştirmek bizlerin en önemli görevidir. Sporcu bir kardeşiniz olarak, sizler destek, partili büyüklerim de görev verir seçilirsem, öncelikli hedefim bu olacak. Bu nedenle seçime değil, nesile yatırım yapıyorum” dedi.
Selçuk Çebi daha sonra Şalpazarı’na geçti ve ilçe başkanı Murat Topkara ile birlikte parti teşkilatını ziyaret etti. Çebi burada da kadınlara seslenerek “Sizler baş tacımızsınız. Evlatlarınızı daha iyi yetiştirmek, onlara verilecek eğitim ve güzel ahlakla mümkün. İyi bir sporcu, hem güzel ahlaklı hem de eğitimli olur. Bizlerin görevi çocuklarınızı, spor alanlarına, spor sahalarına çekmektir. Bunun için ülkemizde çok önemli tesisler yapıldı. Hele Trabzon, tam bir tesis zenginidir. Çocuklarınızı buralara gönderelim, sağlıklı, ahlaklı, eğitimli, sportmen bir neslin yetişmesine katkı verelim” diye konuştu.