Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, bir gizli tanığın ifadesi doğrultusunda, menajer Nurcan K. gözaltına alındı.
GİZLİ TANIĞIN İFADESİYLE BELİRLENDİ
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlandığı iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, bir gizli tanığın ifadesi doğrultusunda yeni şüpheliler belirlendi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI, GÖZALTI KARARI ÇIKTI
Bu kapsamda harekete geçen savcılık, birçok ünlü sanatçının menajeri olan Nurcan K.'nın da aralarında bulunduğu 7 şüpheliyi tespit etti.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak", "terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından haklarında soruşturma başlatılan şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.
TOPLANTILARI ORGANİZE ETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR
Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, menajer Karaca'yı gözaltına aldı.
'ABLA' ŞÜPHESİYLE GÖZALTINA ALINDI
Örgütte 'abla' olduğu şüphesiyle gözaltına alınan ismin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. Nurcan K., 2015 yılında hayatını kaybeden sanatçıKayahan'ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü ismin menajerliğini yaptı.

kaynak: Hürriyet