AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Akçakoca Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci makamında ziyaret etti.
Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Akçakoca’da seçim çalışmalarına devam eden Türkyılmaz ilk olarak Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret ederek Akçakoca’nın sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.
Sonrasında ise Türkyılmaz, Akçakoca Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci’yi ve çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek talep ve önerilerini aldı, çalışanlara başarı ve kolaylıklar diledi.
DÜZCE KONGRE MERKEZİ OLMALI
Orman Genel Müdürlüğünde çalışan 160 Orman Mühendisi meslek mensubu, Kişisel Gelişim adı altında motivasyon eğitimi Düzce’mizin Akçakoca İlçesinde gerçekleştiriliyor.
SKY Tower Otelde yapılan eğitim öncesi bölümüne AK Parti Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz’da katıldı. Türkyılmaz, “Dış İlişkiler Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Mustafa Kaya başkanlığındaki tüm katılımcı mühendislerimize, Orman İşletme Şeflerimize bir ziyarette bulunduk.
Türkiye’nin dört bir yanında İlimize, şirin İlçemiz Akçakoca’ya gelen kardeşlerimizi dinledik, fikir alış verişinde bulunduk. Başta bu kararı veren Orman Genel Müdürlüğü yetkililerine ve tüm emeği geçenlere Düzce’miz ve halkımız adına şükranlarımızı sunuyorum. Bir kongre merkezi olması gereken Düzce için bu küçük adımlar büyük işlerin başlangıcıdır. Daha Gelişmiş Bir Güç birliği Düzce için Elbirliği içindeyiz” dedi.