MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.
MHP Kuluncak İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Nacar’ı ziyaret eden Kalkan, seçim öncesinde sorunları kaynağından dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Kuluncak’ta, MHP İlçe Başkanı ve partililer tarafından karşılanan MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Malatya’da seçimler öncesi iktidarın uygulamalarına ilişkin eleştirilerin giderek arttığını ve partisine ciddi bir yönelim olduğunu ifade ederek, “Hedefimiz iktidara yürümek” diye konuştu.
Sorunların çözümü noktasında projelerinin hazır olduğunu kaydeden ve 7 Haziran’a kadar olan süreçte durmadan çalışacaklarını belirten Hakan Kalkan, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Biz her şeyi göze alarak yola çıktık, hep çalışacağız. Vatandaşlarımız bize inansın, güvensin. Bizde bu güç var, yeter ki, seçimde desteklerini bizden esirgemesinler. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah, yüce Allah’ın izniyle ‘İktidara dur diyeceğiz, Haksızlıklara, yolsuzluklara, yasaklara dur diyeceğiz, yoksulluğa dur diyeceğiz.”
MHP Kuluncak İlçe Başkanı Ali Nacar da başarıya giden yolun birlikten geçtiğini belirterek şunları söyledi: “Halkın teveccühüne layık olursak, birlik beraberliği sağlayabilirsek, iktidar bizim olacak.”
Görüşmeye katılan Kuluncak Eski Belediye Başkanı Ramazan Nacar da, “Çok sevdiğim bürokratlardan Ali Kalkan Beyin oğlu Hakan Kalkan, genç ve istikbal vaad eden bir arkadaşımız. İnşallah aday olursa, yakasından tutup koşturacağımız bir arkadaşımız, pırlanta gibi bir kardeşimiz” diye konuştu.
Öte yandan Kalkan, ilçe başkanına ’’iktidar için’’ diyerek kalem hediye etti.