Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, Alanya'ya mağlup olarak namağlup unvanlarını kaybetmenin üüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Bu sezonun namağlup takımı olarak karşılaşmaya çıktıklarını ve ilk yarıda gerçek oyunlarını oynayamamalarına rağmen 2-2 ile soyunma odasına gittiklerini belirten Hakan Kutlu, şöyle devam etti:
"İlk 45 dakika gerçek kimliğimizi sahaya yansıtamadık. Alanyaspor daha etkiliydi, buna rağmen soyunma odasına 2-2 ile gittik. İkinci yarı daha fazla mücadele ettik ve pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Son dakikada frikik golüyle mağlup olduk. Futbol 3 skorlu bir oyun ve biz bugüne kadar mağlup olmamıştık, bugün mağlubiyeti tattık. Ancak uzun soluklu bir yolumuz var ve oyuncularımızın ilerleyen haftalarda güzel futbol ve alacakları galibiyetlerle bunun telafisini yapacağımız inancındayım."
Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise son haftalarda yakaladıkları galibiyet serisini namağlup rakipleri karşısında sürdürdükleri için mutlu olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Buradan 3 puanla dönmek çok değerli ve önemliydi bizim açımızdan. 3 haftadır elde ettiğimiz galibiyetleri sürdürmek için iyi mücadele etmek gerekiyordu. İlk yarı iyi başladık ama talihsiz 2 gol yedik. Buna rağmen oyundan kopmadık. Namağlup rakibimizi mağlup etmek bizim için sevindirici. Bizim önemli eksiklerimiz vardı buna rağmen iyi mücadele ettik. ve 3 puanı aldık. Oyuncularım bu galibiyeti hak ederek aldı ve kendilerini kutluyorum."

FOTOĞRAFLI