Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan Dülük Tabiat Parkı içerisinde, bir birinden farklı çiçeklerle süslenen hayvan simgeleri, tabiat parkına farklı bir hava katıyor. Eşsiz manzaraya hayran kalan vatandaşlar, hayvan simgeleri önünde hatıra fotoğrafı çektirerek, o anları ölümsüzleştiriyor.
Şehitkamil Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dülük Tabiat Parkı’nda yüzlerce çeşit bitki türlerini, tabiat parkında yetiştirerek, vatandaşlara görsel bir güzellik sunuyor. Tabiat parkının farklı bölgelerine yerleştirilen ve çeşitli çiçeklerle süslenen hayvan simgeleri eşsiz bir manzara oluşturuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan tavus kuşu simgesi, tabiat parkında ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Dülük Tabiat Parkı’nın büyüleyici güzelliğini gören vatandaşlar, manzara karşısında hayran kaldı. Çiçeklerle bürünen tavus kuşuyla hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar, o anları ölümsüzleştiriyorlar.
Şanlıurfa’dan gelerek Dülük Tabiat Parkı’na hayran kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, “Şanlıurfa’dan Gaziantep’i gezmeye geldik. Şehitkamil Belediyesi’nin yaptığı Dülük Tabiat Parkı’na gelerek, burada gezme fırsatı bulduk. İnşallah tabiat parkı içerisinde daha çok gezme fırsatımız olacak. Birçok ili gezdik fakat ilk defa böylesine güzel bir mekan görüyoruz. Çok güzel bir yer yapmışlar. Yapanların ellerine sağlık diyoruz. Özellikle çiçeklerle süslenen hayvan simgeleri tabiat parkında farklı bir hava oluşturmuş. Bu anları ölümsüzleştirmek için arkadaşlarımızla birlikte hatıra fotoğrafları çektiriyoruz. Şehitkamil Belediyesi böylesine güzel bir mekanı vatandaşlara kazandırdığı için yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah Şanlıurfa’mıza da bu tür güzelliklerin kazandırılmasını temenni ediyoruz” dediler.