MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki Barlar Sokağı'nda esnaf, terörü protesto etmek için işyerlerini Türk bayrağı ile donatarak neon ışıklı tabelalarına 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' yazdı.
Marmaris'te 300 metre uzunluğundaki, 112 disko ve gece kulübünün bulunduğu Barlar Sokağı'ndan teröre tepki sesleri yükseldi. Bar işletmecileri Hakkari Dağlıca'da yaşanan terör saldırısının ardından mekanlarını Türk bayrağı ile donattı. Bazı disko ve gece kulüpleri, önlerinde bulunan neon ışıklı tabelalarına 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' yazısı yazarken bazıları ise kapılarını kapatarak 'Yastayız. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz' yazısı astı. Eğlenmek için sokağa akın eden yabancı turistler her yerin Türk bayrağı ile donatılıp yazılar yazıldığını görünce şaşkınlık yaşadı. Bazı turistler otellerine geri dönerken bazıları açık mekanlarda eğlendi.
Terörün her türlüsünü lanetlemek için diskosunu kapatan Sugar Hut'un sahibi Faruk Altın, "Bu kan dursun. Bu işin, ölümün dini, dili, ırkı olmaz. İnsanlık ölüyor. Buna dur demek lazım. Ben bir Kürt olarak bu ölümlere karşıyım. Bu ölümler canımıza tak etti. Artık kardeş kardeşi vurmasın. Söyleyecek söz kalmadı, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI