AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Dr. Ziya Tay insan hayatını her şeyin üstünde tutarak, özveriyle çalışan hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Sağlık kurumlarında meslektaşlarını ziyaret eden Dr. Tay dünyanın en zor ama onurlu işlerinden birini yapan hekimler ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, tebrik etti.
Türkiye’de köklü değişimleri bünyesinde barındıran Sağlıkta Dönüşüm Programı’yla insan odaklı sağlık hizmet anlayışının benimsendiğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Dr. Ziya Tay vatandaş memnuniyetini zirveye taşıyan bu anlayışın en önemli unsurlarının hekimler, sağlık çalışanları ve onların kutsal emekleri olduğunu vurguladı.
Ülkemizde sağlık hizmet kalitesinin bugün ulaştığı noktanın dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyede olduğunu ifade eden Dr. Tay, "Bu başarının arkasında ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket eden fedakar hekimlerimiz ve onlarla birlikte ekibin ayrılmaz parçası olan sağlık çalışanlarımız bulunmaktadır" dedi.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Manisa Devlet Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile Aile Sağlığı Merkezilerini ziyaret eden Dr. Tay insan hayatını her şeyin üstünde tutarak, özveriyle çalışan meslektaşlarına karanfil vererek, bu anlamlı günlerini kutladı.