Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu projelerini açıklamaya devam ediyor.
Seçim gezilerini sürdüren ve kentin tüm unsurlarıyla bir araya gelmeyi hedefleyen Hekimoğlu, göreve gelmeleri halinde sadece Trabzonspor odaklı değil, kentin genel yapısına katkı yapacak bir misyon üstlenmeyi hedeflediklerini vurguladı. Trabzonspor’un Trabzon için sadece spor kulübü kimliği taşımadığını, şehrin bütün altyapısının şekillenmesinde önemli rol oynadığını kaydeden Hekimoğlu, bu doğrultuda bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
Bunlardan en önem verdikleri projelerin başında Sporcu Sağlık Merkezi’nin geldiğini dile getiren Başkan Adayı Hekimoğlu, "ASKF ve tüm taban birliklerinin işbirliğiyle oluşturacağımız Sporcu Sağlık Merkezi sadece Trabzon’a değil bütün bölge sporuna hizmet edecek ölçüde teşkilatlanacaktır" diye konuştu.
Tam donanımlı bu merkezde sporculara her türlü sağlık hizmetinin verileceğini dile getiren Celil Hekimoğlu, "Trabzon’da yer alan uzman hekimlerin, fizyoterapistlerin, masörlerin gerek gönüllülük gerekse de profesyonellik anlayışı çerçevesinde çalışacakları bu merkezde çok yönlü hizmet sunulacak. Buna göre sporcu Sağlık Merkezimizde müsabakalarda veya antrenmanlarla sakatlanan sporcuların tedavilerinin yanı sıra koruyucu hekimlik uygulamaları ağırlıklı olacak. Ayrıca sporcularımıza rehabilitasyon imkanı da sağlanacak" ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmaları konusunda da bilgi veren Hekimoğlu, bir çok kesimden önemli destekler aldıklarını dile getirerek "Camiamızın bütün unsurlarına ulaştık, ulaşmaya da devam ediyoruz. Samimiyetimiz, kararlılığımız, iyi niyetimiz, ulaşılabilirliğimiz üyelerimizin değişim algımıza olumlu cevap vermelerine yol açıyor. Trabzonspor’un bu dönemde Trabzon yönetilmesi gerektiği yönündeki fikir büyük kabul görüyor. Üyelerimizin gösterdiği bu güvene layık olmanın gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.