Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştirildi.
Karaisalı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Daha sonra Ali Genç tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.
Etkinlikte konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Cennet, anaların ayağının altındadır" Hadisi Şerifini hatırlatarak, "Çocukken bizlere ilk eğitimi annelerimiz vermiştir. Çocuklar, uyku saati hariç günün her anını annelerinin yanında geçirir. Bu nedenle annelerin, kadınların hayatımızda çok önemi vardır" dedi.
Türk-İslam geleneğinde yaşayanlar olarak anneleri, hanımları ile aynı eşdeğer olarak gördüklerini kaydeden Aslan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlere de dikkat çekerek, "Bu seçim çok farklı bir seçimdir. Bu seçim, memleketin birlik ve beraberliğe sahip çıkma seçimdir. MHP’yi iktidar yaparak bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
Yapılan bu konuşmadan sonra Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Mustafa Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri İsa Davarcı ve Cumali Işıl, Ülkü Ocakları Karaisalı Şube Başkanı Kenan Küçük salondaki kadınlara karanfil dağıttı. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilk karanfili eşi Nursen Aslan’a, İbrahim Efe de eşi MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe’ye verdi.
Karaisalılı sanatçı Ali Topak’ın da sahne aldığı etkinlikte, kutlamaya katılanlar doyasıya eğlendi.
MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar ile Seyhan, Sarıçam, Çukurova, Karataş ve Yumurtalık Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Karaisalı Belediyesi’nin tek kadın meclis üyesi AK Partili Durdane Çopuroğlu ile çok sayıda kadın katıldı.