Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyelerin vatandaşın yararına olacak her işe koştuğunu söyledi.
AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ı makamında ziyaret ederek, ’hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.
Kayseri belediyelerinin vatandaşla iç içe olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Vatandaşın her sıkıntısını gidermek için yoğun gayret sarfediyoruz. Bu nedenle onlar da belediyeleri çözümün kaynağı olarak görüyor. Biz de bu ilgiye, sevgiye ve yoğun beklentiye cevap vermek için gayret ediyoruz" dedi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar şöyle devam etti:
"Bizim belediyecilik anlayışımızda hiçbir zaman; bu bizim sorumluluğumuzda yaparız, değilse kapımızı kapatırız, şeklinde bir düşünce yer almamıştır. Her işe başımızı açar koşarız. Her zaman için toplumun menfaatine olacak ne varsa ne gerekiyorsa yaptık, başka kurumlar yapacaksa bunların da takibini ve koordinasyonunu gerçekleştirdik. O kurumlara projeler verdik. Yapılması gerekli olan konularda da istişarelerimiz oldu. Bu nedenle vatandaşımız belediyeleri seviyor ve çözüm kapısı görüyor. Bu durum bundan sonra da böyle devam edecek."
Vatandaşla sürekli birliktelik içinde çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Biz vatandaşımızın dilek ve temennilerine her zaman açığız. Buna rağmen sizlerin de tespit ettiği, edindiği bilgi ve istekler varsa onları paylaşalım, vatandaşımızın beklentisini daha kısa sürede çözüme kavuşturalım" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da Başkan Çolakbayrakdar’a başarılar dileyerek her zaman destek olacaklarını, işbirliği, elbirliği ve güç birliğiyle omuz omuza koşacaklarını dile getirdi.