Muğla'nın Fethiye ilçesinde, ağabeyi ile birlikte hasta annesinin başında refakatçi olarak kalan genç kız, girdiği ruhi bunalım sonucu hastanenin çatısından atladı. Ağır yaralanan genç kız, tedavi altına alındı.
Fethiye Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümünde tedavi gören annesi Naziye S'nin başında ağabeyi ile birlikte refakatçi olarak kalan Gülsüm S. (18), bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalımdan kurtulamayınca bulaşıkhaneden geçerek hastanenin çatısına çıktı. Aşağıda gördüğü kişilere "Kendimi atıyorum" seslenen Gülsüm S'yi gören güvenlik görevlileri ve hastane polisi süratle önlem almaya çalıştı. Hastanedeki sedye minderleri yere serilirken, Gülsüm S. tüm çağrılara rağmen bir anda kendini 9 metre yükseklikten kendini aşağıya bıraktı.
Hastane görevlileri ve genç kızın ağabeyi yaralı vaziyetteki Gülsüm S'yi hemen hastane acil servisine kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ayakları kırık olduğu tespit edilen Gülsüm S. ameliyata alındı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri genç kızın kendini attığı hastane çatısı ve morg önünde delil aradı. Gülsüm S'nin tedavi gördüğünü ve daha önce 2-3 kez intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.
Ağır yaralanan Gülsüm S'nin hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.