AK Parti Bitlis Milletvekili Aday Adayı M. Zeki Peker, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı ve Gölbaşı beldelerini ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Peker, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Çetinsoy, aday adayı Peker’e her şeyin hayırlısının olmasını diledi.
Ziyaret sonrası belde halkıyla bir araya gelen Peker, Bitlis ve yöre halkına hizmet amacıyla bu yola çıktıklarını söyledi.
Ardından Gölbaşı beldesine giden Peker, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Hikmet Kardaş’ı da makamında ziyaret eden Peker, ilgiden dolayı gururlandığını dile getirerek, “Bitlis ve bölge için hizmet adına var olduk. Tak amacımız bölgemize ve halkımıza, kardeşlerimize elimizden geldiğince hizmetlerin en güzelini sunmaktır. Hizmetimizi daha da katlayarak devam ettirmek amacıyla çıktığımız bu yolda kardeşlerimizin sonsuz destekleri ve halkın yoğun ilgisi beni çok gururlandırdı. Allah’tan her şeyin hayırlısı olmasını dileyerek, ilgilerinden dolayı tüm kardeşlerimize teşekkürler ederim” dedi.
Belde halkı ve esnaflarla da bir araya gelip dilek ve taleplerini dinleyen Peker, Güroymak beldelerinde gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Tatvan’a geçti.