Salihli Belediyespor bünyesinde geçen yıl açılan ve aldığı galibiyetlerle Salihli’yi başarıyla temsil eden 19 yaş altı genç hentbol takımı, Manisa genelinde düzenlenen müsabakalarda oynadığı maçları kazanarak, il şampiyonu oldu.

Salihli Belediyespor Hentbol Takımı, katıldığı turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirmeye başladı. 19 yaş altı genç hentbol takımı, Manisa genelinde düzenlenen müsabakalarda şampiyonluğu göğüslerken, Salihli Belediyespor yıldız hentbol takımı ise Manisa ikincisi oldu. Ayrıca bu sezon katıldığı 2. Lig’de başarılı maçlar oynayan hentbol A takımı ise 24-25 Mart tarihlerinde Eskişehir ilinde play-out müsabakalarına katılarak sezonu kapatacak. Yıldız takımı sporcuları play-out müsabakalarında başarılı olmak ve yeni sezonda THF 2. Ligi’nde mücadele etmek için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yıldız ve genç hentbol takımlarını başarılı bir sezon geçirmelerinden dolayı tebrik eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, sezonun son önemli maçlarında başarılar diledi.

Salihli Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Yasin Nişli de şampiyon olan oyuncularını tebrik ederek, kendilerine sahip çıkan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.