Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adaylığı başvuruları sürerken, Çetin İpek de resmen aday adayı oldu. MHP Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Çetin İpek, “7 Haziran’daki seçimler inşallah ülkemizin, milletimizin ve yarınlarımızın hayrına sonuçlanacak. Biz de bu süreçte mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
MHP’de Karabük Milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 12 Mart’ta başlayan ve bugün son bulan resmi başvuru halkasına, Çetin İpek de dahil oldu. Aday adaylığı başvurularının parti genel merkezinde yapılıyor olması nedeniyle Ankara’ya giden Çetin İpek, resmi başvuru dosyasını parti organlarına teslim ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu sefer Karabük’ten TBMM’ye iki milletvekili göndereceğine ve bu gücü yakaladığına inanıyorum” dedi.
" PERDELERİN YIRTILMA ZAMANIDIR"
Türkiye’nin sıkıntılı bir siyasi dönemeçten geçtiğinin altını çizen MHP Karabük Milletvekili aday adayı Çetin İpek, “Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, müdahale edilmemesi halinde ileride telafisi mümkün olmayan yaralara sebebiyet verecek ve milletimiz büyük sıkıntılar içerisine sürüklenecektir. Neredeyse her gün ayrı bir algı operasyonuna muhatap bırakılan milletimiz, suni gündemler ve yapmacık politik atraksiyonlarla aldatılmaya ve kandırılmaya çalışılmaktadır. Bu algı atmosferini aşmanın ve milletimizin gözüne çekilmek istenen perdenin yırtılma zamanı artık gelmiştir. Allah’ın izniyle de o gün yakındır. Herkes şimdi hesabını sil baştan yapsın. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için partime güç vermek, destek vermek için aday adaylığı müracaatını yaptım. Halis niyetle bu yola çıkanların Allah yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.
Aday adaylığı ile ilgili olarak da İpek, “Biz kendimizi bildik bileli bu davanın ve bu mücadelenin içerisindeyiz. Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış olmaktan duyduğumuz övünç, kıvanç ve mutluluk, kelimelerle tarif edemeyeceğimiz kadar büyüktür. Kimliğimiz gibi taşıdığımız Karabüklülük bilinci ve şuuruyla emekçi ve işçi diyarı Karabük’ü Ankara’da temsil etme arzusundayız. Biz bu partinin ve ülkücü camianın öz evladıyız. Allah hayırlı uğurlu etsin, yar ve yardımcımız olsun inşallah” ifadelerini kullandı.