AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, TOKİ Sıraevler sitesini ziyaret ederek site sakinleriyle bir araya geldi.

Karacan ziyaret sırasında Yeni Nesil Belediyecilikle Eskişehir’de yaşanacak değişimleri vatandaşlarla paylaştı; vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek sorunları göreve gelir gelmez süratle çözümlerin hayata geçirileceği mesajını verdi. “Yeni Nesil Belediyeciliğin merkezinde insan var” diyen Harun Karacan, “Bir büyükşehiri kapalı kapılar ardından yönetmek, hiçbir şartta kabul edilemez. Önce kapılar kentin kendi sakinlerine açılacak; sonra el birliğiyle Eskişehir’de Eskişehirlilerin ihtiyaçlarına hitap eden çalışmaları gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”

Konuşmasında, Eskişehir’e bugüne kadar merkezi hükümet tarafından 10 milyar lira tutarında yatırım yapıldığını; ancak yapılan yatırımın verimli kullanılması konusunda Eskişehir’in mesafe alamadığını belirten Karacan, “Bizim hiçbir kaynağı israf etme lüksümüz yok. Yapacak çok işimiz var; bu yüzden elimizdeki her kaynağı, millete ait olan her bir değeri kılı kırk yararak mümkün olan en verimli şekilde kullanmak zorundayız” dedi.

SIRAEVLER’E YOL VE TRAMVAY MÜJDELEDİ

Konuşmasının ardından Sıraevler sakinlerinin talep ve beklentilerini dinleyen Karacan, vatandaşların sorularını yanıtladı. Sorulara cevaben projelerini de anlatan Karacan, bu projelerin ancak hizmet arzusuyla göreve talip olacak bir anlayış tarafından gerçekleştirilebileceğini kaydetti.