Karşıyaka Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında park konserleri düzenlemeye devam ederken, haftanın ilk gününde Şemikler Mahallesinde gerçekleştirilen konserde Havva Karakaş sahneye çıktı.

Karşıyaka Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için park konserlerini sürdürüyor. Büyük ilgi gören etkinlikler kapsamında balkan müziğinin önemli seslerinden Havva Karakaş, Şemikler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ahmet Piriştina Kültür Merkezi önünde gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren konser renkli görüntülere sahne oldu. Karşıyakalılar gece boyu halay ve danslarla sanatçıya eşlik etti.

Park konserlerinin yarın (9 Ağustos) Bostanlı Rekreasyon Alanında Aegean Band, 16 Ağustos’ta Örnekköy Mahallesi Pazaryerinde Taylan Şenol, 23 Ağustos’ta Donanmacı Mahallesi Osmanbey Parkında Sedat Bozan, 5 Eylül Alaybey Tersane Kafe yanında KODA’yı Karşıyakalılar ile buluşturacağı kaydedildi. Etkinliklerin, 13 Eylül akşamı Bostanı Balıkçı Parkında Copeart Orkestrasının sahne alacağı geceyle final yapacağı bildirildi. Tüm konserlerin saatinin de 21.00’de başlayacağı belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eğlencelerin ilgi gördüğünü ifade ederek, "Park Konserleri; Karşıyakamızın özgür kimliğine, dostluk ve kardeşlikle örülü ruhuna çok yakışan bir sosyal proje oldu. Her hafta başka bir mahallede gerçekleştirdiğimiz mini konserler, 7’den 77’ye her yaştan yurttaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Zorlukları birlikte omuzladığımız gibi, coşku ve mutluluğu da paylaşarak çoğaltıyoruz. Her zaman acımızı da eğlencemizi de birlikte yaşayacağız” dedi.