Cemal EKENTOK/BURSA, ()

TÜRK BAYRAĞI ŞOVU
Bursa Atatürk Stadı’nda Türk bayrağı şovu yaşandı. Bursaspor Kulübü, son günlerde şehit olan polis ve askerler için tribünlere giren her taraftara Türk bayrağı hediye etti. Ardından maçın başlamasına 15 dakikada kalan sahaya giren yüzlerce Bursaspor alt yapı futbolcusunun taşıdı. Türk bayrağı ile tribünlerde açılan Türk bayrakları ile tribünler kırmızı dönüştü.
ÖLÜRÜM TÜRKİYEM ŞARKISI
Bursasporlu taraftarlar hep bir ağızdan “Ölürüm Türkiyem” türküsünü söylerken, PKK ve Abdullah Öcalan’ın aleyhine tezahüratlar yapıldı.
BURSASPOR SİYAH FORMAYLA ISINMAYA ÇIKTI
Bursaspor şehitlerin son günlerde artması nedeniyle ısınmak için sahaya siyah şort, tozluk ve forma ile çıkması dikkat çekti.
STOCH YEDEK KALDI
Bursaspor’un cumartesi günü kadrosuna kiralık olarak dahil ettiği Slovak oyuncu Miroslac Stoch yedek kulübesinde kalırken, Ertuğrul Sağlam Erdem Özgenç’i yedek kulübesine alırken, Sercan Yıldırım’a ilk 11’de şans vermesi dikkat çekti.
SAYGI DURUŞUYAPILDI
Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla maç öncesinde tribünlerdeki binlerce taraftar İstiklal Marşını söylerken, saygı duruşu bitiminde ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ tezahüratları yapıldı.