Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen "Pamukkale’de Futbol Şöleni"nin finalinde Örenspor, Pelitlibağ Gençlik’i 5-3 yenerek mutlu sona ulaştı.
Denizli’nin en büyük halı saha turnuvası olan "Pamukkale’de Futbol Şöleni" tamamlandı. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen ve 52 takımın katılımı ile yapılan turnuvada üçüncülük ve şampiyonluk maçları Deliktaş’ta belediye tarafından yapılan sahada gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği turnuvanın finalinde ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Yarı final maçlarında mağlup olan takımlar Kervansarayspor ile Uzunpınarspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı maçta Uzunpınarspor Kervansarayspor’u 5-2 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvanın finalinde ise Pelitlibağ Gençlikspor ile Örenspor takımları mücadele etti.
Final maçını Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Pamukkale Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve yüzlerce sporsever izledi. Maçı Denizli’nin üst klasman hakemi Ümit Öztürk yönetirken karşılaşmada büyük heyecan yaşandı.
Karşılaşmanın başlama vuruşunu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptı. Şölende mutlu sona ulaşan takım ise Pelitlibağ Gençlik’i 5-3 yenen Örenspor takımı oldu. Maç sonunda Örensporlu sporcular büyük sevinç yaşandı.
Törende konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak biz her alanda aktif olmak istiyoruz. Bu nedenle kısa sürede yapımına başladığımız halı sahalarımızın dördünü hizmete sunduk. Bunu da turnuva ile taçlandırmak istedik. Kısa sürede 52 takım bu organizasyona başvurdu. İki hafta gibi bir zaman içinde turnuvayı başarıyla tamamladık" dedi. Başkan Gürlesin, yapımı devam eden halı sahaların ise yılbaşına kadar tamamlanarak hizmete gireceğini de sözlerine ekleyerek, okullar arasında da maçların oynanmasını da sağlayacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi.