Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Farkındalıklarımızla mutluyuz” projesi kapsamında İlçedeki anaokulu öğrencilere yönelik kaynaşma etkinliği düzenledi.
Didim Belediye Düğün salonunda düzenlenen etkinliğe İlçedeki okulların anasınıfı öğrencileri ağırlanırken, Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi 10 ve 11 sınıf öğrencileri ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Saliha Öztürk, Çocuk Gelişimi Bölümü Alan şefi Özgü Şahin, Okul öğretmenleri ve velilerde katıldı.
Etkinlik öncesinde tüm öğrenciler Çocuk gelişimi öğrencileri tarafından süslenirken, etkinliğin girişinde miniklere sağlıklı beslenme konusunda yapılan afiş ve süslemeler karşıladı. Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi öğrencilerinin hazırladığı program doğrultusunda meyve ve sebze kostümleri giyen lise öğrencileri müzik eşliğinde giydikleri meyve ve sebzeyi tanıtırken, sihirbazlık gösterileri de sergilendi. Etkinlikte ayrıca palyaço gösterileri de sahnelenirken, minik öğrencilerle birlikte dans edildi. 150’den fazla minik öğrencinin katıldığı etkinlikte başta veliler ve öğrenciler hoş saatler geçirerek etkinliği düzenleyen okul yönetimine teşekkür etti.