AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, Horasan’da muhalefet partilerini eleştirdi. “Bölgenin partisi olduğunu iddia eden HDP, neden sadece 20 ilçenin hepsine gidemiyor?” diyen Fırat, “biz tek bir kesimin değil Tüm Türkiye’nin partisiyiz” dedi
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına Horasan ilçesinde devam etti. Horasan İlçe merkezinde ilk olarak Horasan Belediyesini ziyaret eden Fırat, ilçedeki temaslarının ardından beraberinde Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ile birlikte Yukarı Haydarlı, Aşağı Haydarlı, Yazılıtaş, Yukarı Aktaş, Aşağı Aktaş, , Yeşilöz, Sekman ve Kırıkgöze Mahalleleri ve Çığırkom, Hakkıkomu Mezralarını ziyaret etti.
“HDP NEDEN 20 İLÇENİN HEPSİNE GİDEMİYOR?
Ziyaretlerde özellikle seçimlerin önemine vurgu yapan Fırat, muhalefet partilerini eleştirdi. Muhalefetin, Ak Parti ile birlikte büyüyen Türkiye’yi engellemek için adeta birlik olduklarını söyleyen Fırat:
“Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti güçlünün değil, haklının yanında oldu; tüm dünya mazlumları ve mağdurları için adalet, özgürlük ve demokrasi ideallerini savundu. Peki diğerleri ne yaptı. HDP bölgenin partisi olduğunu iddia ediyor. Peki neden Erzurum’un 20 ilçesine de gidemiyor. Bakıyorsunuz çıkan her olaydan Ak Parti’yi sorumlu tutuyorlar. Hemen hedef olarak AK Parti’yi gösteriyorlar. Kendi yaptıklarının üstünü kapatacaklar çünkü. Halkın üzerinde uyguladıkları baskının üstünü kapatmak için. Şunu hiç kimse unutmasın. Biz diğer siyasi partilerle düşman değil rakibiz!” diyerek baskıcı politikalarla siyaset yapılamayacağını söyledi.
“AK PARTİ TÜM TÜRKİYE’NİN PARTİSİDİR”
Türkiye’de barışçıl bir politikayı Sadece AK Parti’nin izlediğini ve bunu atılan adımlarla ortaya koyduğunu belirten Fırat:
“Yeni Türkiye, insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, tabuların yıkılıp yasakların kaldırıldığı, daha demokratik, bir dönemi ifade etmektedir. Yeni Anayasa bunun için olsun diyoruz. Bizim isteğimiz bu coğrafyada huzurun olmasıdır. 12 yılda birçok adım attık. 2023 hedefiyle çıktığımız bu ikinci dönemde ise gücümüzü insanımızdan ve coğrafyamızdan alacağız” dedi.