Samsun Haber - Samsunspor'un  Malili futbolcusu Famoussa Kone için Göztepe maçı ayrı bir önem taşıyor. Geçen yıl Samsunspor'da başarılı olduktan sonra sezon başında Göztepe'ye transfer olan golcü futbolcu, teknik heyetin raporu doğrultusunda satış listesine konuldu. 

BONSERVİSİ HALA GÖZTEPE'DE
Ligin ilk yarısında İzmir ekibinde fazla forma şansı bulamayan ve zor günler geçiren Kone, çok başarılı olduğu Samsunpor'a devre arasında kiralık olarak geri döndü. Samsunpor'da hem  oynadığı futbol hem de attığı goller ile dikkat çeken Kone, pazar günü bonservisinin bulunduğu Göztepe'ye karşı mücadele edecek. 

MAÇ ÖNCESİ KASITLI İDDİALAR
Golcü futbolcunun bonservisinin Göztepe'de olması ve sezon sonunda tekrar İzmir ekibine dönecek olması nedeniyle kritik 90 dakika öncesi çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Ancak 23 yaşındaki futbolcu tüm iddialara kulaklarını tıkamış durumda. Karşılaşma öncesi bu tür iddiaların kasıtlı olarak ortaya atıldığını belirten Kone, cevabını sahada vereceğini söyledi. 

'CEVABI SAHADA VERECEĞİM...'
Golcü futbolcu, "Bonservisim Göztepe'de olabilir. Fakat ben Samsunpor için mücadele ediyorum. Benim takımım şu an zor durumda. Hep birlikte takımımız için sahada mücadele edeceğiz. Bu durum beni daha çok hırslandırıryor. Söylentilere cevabımı sahada vereceğim" dedi.