Bursa’nın Orhangazi ilçesinde komşu evin dördüncü kattaki balkonundan beton zemine düşerek yaralanan 14 aylık Abdulkadir bebek sağlığına kavuştu. Evine getirilen minik çocuğun annesi Hülya İnsel, “Geceleri ağlıyor. Ufak olduğu için Allah’ın izniyle iyileşecek” dedi.
Edinilen bilgiye göre, 14 aylık Abdulkadir, pazar günü annesi Hülya İnsel ile birlikte Soydaşkent Konutları 23. Blok’ta bulunan evlerinin üst katındaki komşularına mevlit okumasına gitmişti. Kalabalık arasında gözden kaybolan Abdulkadir, apartmanın arka tarafındaki balkon parmaklıklarının arasından geçince, önce alt kat balonundaki tenteye çarpmış, ardından beton zemine düşmüştü. Ağlama seslerini duyulması üzerine fark edilen küçük çocuk kanlar içinde hastaneye kaldırılmıştı. Orhangazi Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından minik Abdulkadir Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti.
EVİNE GELDİ
Dördüncü kattan düştükten sonra hayatından endişe edilen Abdulkadir bebek, bir gün sonra hastaneden taburcu edildi. Yüzüne aldığı çarpma darbesi sebebiyle gözünde şişlik olan Abdulkadir’i sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen annesi Hülya İnsel, küçük oğlu ile birlikte evlerinin önünde hava almaya çıktı. Abdulkadir’e komşuları da oyuncak hediye etti.
İnsel, çocuğunun sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Anne İnsel, “Mevlide gittik. Bizim yanımızda oturuyordu, komşumla ikimizin arasındaydı. Bir ara ayrıldı, odaya gitti zannettim. Çocukların yanındaydı. Kur’an okumaya başlarken balkona doğru gitmiş. Görmedik, kimse görmemiş. Balkondan bakarken aşağı düşmüş. Başka bir çocuğun bağırması üzerine balkona koştum. Baktım ki benim çocuğum düşmüş. Bayılmışım. Hiç bir şey hatırlamıyorum, nasıl hastaneye gittiğimi de bilmiyorum. Kendime gelince çocuğum nerede dedim. Bir baktım doktorların arasındaydı. Ben onu görünce zaten bas bas bağırıyordum. Doktorlar beni içeri almıyordu. Şimdi ağrısı var, biraz geceleri ağlıyor. Allah’a çok şükür iyileşiyor. Ufak olduğu için Allah’ın izniyle iyileşecek inşallah” diye konuştu.