GİRESUN (AA) - Görele Belediyesi tarafından üniversite öğrencileri için "İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim" kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine eşya yardımında bulunmak amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi.

Görele halkından evlerindeki ihtiyaç fazlası halı, koltuk, çamaşır makinesi, battaniye gibi eşyaları toplamayı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Erener, şöyle devam etti:

"Ülkemizin her köşesinden, eğitim görmek için ilçemize gelen öğrencilerimize yardım etmek, onlara aile gibi yaklaşmak bizlerin en tabi görevidir. Kampanya kapsamında hem üniversite öğrencilerimizin eşya ihtiyaçlarını gidermeyi hem de evinde kullanılmayan eşyası olan ancak verecek yer bulamayan insanlarımızla ihtiyacı olan öğrencilerimizi buluşturmayı hedefliyoruz."

Erener, ihtiyaç fazlası eşyalarını vermek isteyenlerin, Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile irtibata geçebileceğini kaydetti.