Cem Arslan'ın takıntılı hayranı olan Arcan, 2008'de BEST FM binası önünde bıçakla yakalandı. Sonra Cem Arslan'ın kız arkadaşı sandığı Arzu Çağlan'ın yüzüne kezzap atı.



ŞİZOFREN RAPORU
Radyo Ritmix'te çalışan Müge adlı bir DJ'ye saldırmak istedi. Kaya Çilingiroğlu'nun asistanı Çiğdem Öner'i DJ Müge'ye benzetti, 6 yerinden bıçakladı. Yine Best FMçalışanı Mine Ayman'ı öldürme planı yaptı, ona benzediği için A.G.'yi bıçakladı. Müge Arcan tüm bu olaylardan sonra şizofren teşhisi var diye serbest kaldı.



"CEM BENİ KAÇIRACAKTI"
Müge Arcan'ın ifadesinde, "Cem beni kaçıracaktı. Ben de o beni kaçırmasın diye bıçakladım. Eğer bıçaklamasaydım daha farklı şeyler yaşanabilirdi" dediği öğrenildi. 

"KADINA ŞİDDET SANDILAR"
Beyoğlu’nda saplantılı olduğu iddia edilen hayranı Müge Arcan tarafından sırtından bıçaklanan ve ölümden dönen radyocu Cem Arslan, yaşadıklarını anlattı.

Arslan, "20.00’de yayınım bitti. Bizim asistan çocuklarla birlikte Taksim’e doğru yürüyordum. Buraya geldiğimde bir el omzumdan dürtüyor zannettim. Biri bir şey diyor zannederek arkamı döndüm. Bu şahıs elinde bıçakla bana geber diyerek darbeler atmaya çalışıyordu. O sırada ben bıçağı elinden aldım ve kendisini yere yatırdım. Çocuklara 'tutun, kaçmasın hemen de polisi arayın' dedim. Bu konunun evveliyatı var. 2009’dan beri biz bununla uğraşıyoruz. Cüneyd Özdemir’in asistanı Asli Hanım’ı da bıçaklayan biliyorsunuz ki ölümden döndü. Özdemir’in ekibindeki kişiyi de bu bıçaklamıştı. Benimle bir ilişkisi olduğu, çocuğu olduğu, evli olduğumuz gibi bir hikayesi var kafasında. Bizim BEST FM’deki bayanları da bu ilişkinin arasına giriyor gerekçesiyle devamlı bıçakla saldırdı. Kendisiyle bir diyaloğum yok. Ben burada şahsı tanıdığım için o olduğunu anlayıp hemen yere yatırıp bıçağı alıp polisi aradık. Ben bıçağı elinden aldım bana bir şey yapamadı zannederken arkadaşlar kan fışkırıyor dedi. Üzerimdeki mont beni kurtardı diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Konuya çevreden dahil olanların yine bir erkeğin kadına şiddet uyguladığını zannettiklerini kaydeden Arslan, "Bana atarlı giderli yaklaştılar. Tepkiler gösterdiler. Buraya gelen memur arkadaşlar ilk etapta karısını bıçaklayan bir erkek diye gelmişler. Demek ki toplum cinnet geçiriyor. Her yerde her şey olabiliyor. Her yerde erkeklerin kadını darp olayı varken burada kadının bizi bıçaklama olayı oluştu. Şuanda biraz ağrılarım var. Yara dikildikten sonra karakola gittik. Saatlerce ifade verdik. Kadıngözaltına alındı. Avukatlarımız süreci takip ediyor" diye konuştu.

Hürriyet