Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kamu yönetimi ve toplumsal hayatın en temel yapı taşlarından olan muhtarların üstlenmiş oldukları sorumluluğun bilinciyle hareket ederek, devlet ile millet arasında adeta bir köprü görevi gördüğüne değindi. 

TALEPLERİ DİNLEYİP NOT ALDI

Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle birlikte Ayvacık ilçesinde düzenlenen toplantıya katılan Vali Dağlı, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların sorun, öneri ve isteklerini dinleyen Vali Dağlı, vatandaşların talep ve beklentilerinin imkanlar dahilinde ivedilikle sonuçlandırılması için muhtarlarımızın kaymakamlık ve belediye ile sürekli istişare halinde olmasının önemini vurguladı. 

İLETİŞİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Vali Dağlı, kamu yönetimi ve toplumsal hayatın en temel yapı taşlarından olan muhtarların, üstlenmiş oldukları sorumluluğun bilinciyle hareket ederek, devlet ile millet arasında adeta bir köprü görevi gördüğünü ve sağlıklı bir iletişimin kurulmasını sağladığını ifade etti. Dağlı, vatandaşların sorun ve isteklerini yetkili makamlara ileterek, takibini yapan muhtarların, problemlerin çözülmesinde büyük bir katkıda bulunduğunu belirtti. Toplantıya Samsun İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ömer Ersever, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hakan Fırat, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır ve protokol üyeleri katıldı.

"SORUMLULUĞUMUZU ARTIRIYOR"

Vali Dağlı ayrıca, Ayvacık İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışını protokol üyeleri ve öğrencilerle ile birlikte gerçekleştirdi. Kütüphanelerin, okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesine, bilgi ve kültür mirasımızın gelecek kuşaklara aktarılmasına önemli katkılar sağladığını belirten Vali Dağlı, "İlimizdeki kütüphanelerimizde gerek üye sayıları gerekse kullanıcı sayılarının her geçen gün artış göstermesi bizim için bir mutluluk vesilesi ve bu konudaki sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Bu nedenle yeni projeleri de hızlandıracak, kuşaktan kuşağa hizmet sunan bu ulusal hazineleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.