Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() Bursaspor’un prensipte anlaştığı 29 yaşındaki Macar sol kanat oyuncusu Dzsudzsak bugün Budapeşte’den İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda gazetecileri karşısında gören Macar futbolcu şimdilik sadece kenti tanımak için geldiğini söyleyerek fotoğrafının çekilmesini istemedi.
Uzun bir süre havalimanı dış hatlar geliş katında kendisini karşılayacak ilgilileri bekleyen Dzsudzsak daha sonra çıkışta gazetecilere çekebileceklerini söyledi.
Yeşil beyazlı yönetim geçen haftaya kadar Beşiktaş'ın da üzerinde durduğu Dzsudzsak için Dinamo Moskova'yla da el sıkıştığını, Macar sol kanat oyuncusuyla aradaki pürüzlerin kaldırılması için Bursa'ya çağırdığını bildirmişti.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da futbolcuyu doğrulayarak, sözleşmesi 31 Aralık 2015'te bitecek olan Macar kanat oyuncusunun Bursa'yı gezeceğini, daha sonra da pazarlık masasına oturulacağını söyledi.

Macaristan Milli Takımı'nın formasını 69 kez giyen ve 39 gol atan tecrübeli sol açık, 2012 yılında Dinamo Moskova'ya 19 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Macar kanat oyuncusu, Rus ekibinde 112 maçta, 13 gol ve 30 asist yaptı.
(FOTOĞRAF)