Dünyanın sayılı organizasyonları arasında yer alan Tayland Kral Kupası Thai Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Türk sporcular Ferman Korkutan ve Erkan Varol, destek istiyor.
Dünyanın prestijli organizasyonlarından birisi olan Kral Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Türk sporcular çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 5 Ocak’ta başlayacak şampiyonada 4 ayrı yerde maç yapacak olan sporculardan Erkan Varol, 2007 yılında 67 kiloda kupayı kazanmıştı. Ferman Korkutan ise 2013 yılında yine 67 kiloda altın madalyayı Türkiye’ye getiren isim olmuştu.
Korkutan ve Varol, turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Maalesef antrenörümüz yok kendi imkanlarımızla şampiyonalara hazırlanıyoruz. Bu sporda çok önemli olan sponsor kurumunu da henüz çalıştıramadık, temennimiz bu başarımızı çeşitli firmaların ürünlerini tanıtarak taçlandırmaktır. Bu turnuva Tayland’daki ülke televizyonlarında günlerce tıpkı bir futbol milli maçı gibi gösteriliyor. Yüzbinlerce izleyici maçlara geliyor. Ayrıca dünyada yine yüzlerce ülkenin televizyonlarından naklen yayınlanıyor. Firmalarımızı bu eşsiz reklam fırsatlarından faydalanmaya davet ediyoruz" diyerek destek istediler.