Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Kemal Özdeş, PTT 1'inci Lig'de 2-0 kazanarak 6 maçlık galibiyet hasretine son verdikleri Vartaş Elazığspor maçı sonrası, "Umarım bu 3 puan seri başlangıcı olur" dedi.

Dün maçta kalp krizi geçirerek vefat eden Bandırmaspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'ın ailesine ve Bandırmaspor camiasına başsağlığı dileyen Özdeş, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Kaliteli bir takıma sahibiz. Önce yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu, oyuncularıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Elazığspor'un İzmir'e lider geldiğini hatırlatan teknik adam, "Onlara karşı pozisyon vermemek mutlu edici. Top rakipteyken oyunumuzu geliştirerek devam etmemiz lazım. Umarım bu galibiyet serinin başlangıcı olur. Aldığımız sonuçlarla taraftarımızı üzmüştük, bu galibiyeti taraftarımıza ve camiaya armağan ediyoruz. Bu akşam bu maçın sevincini yaşayıp, yarından itibaren cuma günkü Adanaspor maçına hazırlanacağız. Oyun standardımızı geliştirerek devam etmemiz lazım. Devre arasına kadar yarışın içinde olmak istiyoruz" diye konuştu.