Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, "Samsunspor'u eski başarılı günlerine döndürebilmek için mücadele edeceğim. Ayrıca ilimizde sporun yaygınlaştırılması için çaba haryacağım" dedi.

UYANIK VE YÖNETİMİNE ÖVGÜ:

Başkan Zihni Şahin, İsmail Uyanık ve yönetiminin var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyorum. Hepimiz Samsunspor için mücadele ediyoruz" dedi.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA KARŞI SPOR
Samsun'da sporu seven ve sahip çıkan insanların olduğunu belirten Zihni Şahin, "Dünden bugüne Samsunsporumuza ve spora hizmet eden, destek veren ve gayret eden başkanlarımız, yöneticilerimiz oldu. Ben de destek oluyorum. Olmaya da çalışacağım. Bunu da ortaya koyuyorum. Çünkü spor ülkemizde çok seviliyor. 8-9 yaşlarından itibaren yavrularımız ve gençlerimiz spor yapıyor. Bu çocuklarımızın enerjilerini sağlıklı kullanmalarında, bonzai ve madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalarında sporun büyük bir katkısı vardır. Bunu belirterek çeşitli zamanlarda açıklamalar yaptım" diye konuştu.

'İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR'
Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile aralarında Samsunspor'a verilen destek konusunda problem olduğu yönünde orta atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Zihni Şahin, "Bu tip haberler, iddialar beni çok üzüyor. Kesinlikle gerçek değil. Samsunspora ve spora verdiğimiz destek anlattığım hususlara inandığım içindir. Gençlerimizin geleceği, Samsunumuzun marka değerleri içindir" dedi.

'HEPİMİZ SAMSUNSPOR SEVDALISIYIZ'
Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve yönetim kurulunun yoğun bir şekilde çalıştığına dikkati çeken Şahin, "Hepimiz Samsunspor sevdalısıyız. 3 aydır Samsunumuz ve hemşerilerimizin menfaatleri için yukarıda anlattığım birliktelik anlayışı ile hareket ediyorum.  Hepimiz bu anlayıştayız ve ortak sevdamız Samsundur.  Samsunumuzu bu birlikteliğimiz daha güçlü kılacaktır. Bu yolda ilerleyeceğiz" dedi.