Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 255 günlük cezası, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak olan Torku Konyaspor maçıyla bitiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na en üst sınırda vermiş olduğu cezanın süresi Torku Konyaspor maçıyla birlikte bitecek. Geçtiğimiz sezondan aldığı cezalar nedeniyle bu sezon Trabzonspor maçlarını tribünden izleyemeyen Hacıosmanoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak olan Torku Konyaspor maçının ardından cezası bitmiş olacak. Hacıosmanoğlu, söz konusu maçın ardından herhangi bir ceza almaması durumunda bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynanacağı Mersin İdmunyurdu maçını kendisine ayrılan bölümden izleyebilecek.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezon 30 ve 45 gün ceza alan ve cezası devam ettiği sürede Fenerbahçe -Trabzonspor maçı hakemi Bülent Yıldırım müsabaka öncesinde araması ve sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle 180 gün üst sınırda ceza vermişti. Toplamda 255 gün 8.5 ay ceza alan Hacıosmanoğlu’nun cezası Torku Konyaspor ile oynanacak olan karşılaşmanın ardından bitmiş olacak.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısının son maçlarıyla, ikinci yarıda oynanan maçlarda takımını tribünden izleyememişti.
KALECİ ONUR GÖRÜŞME ODASINA
Son haftalarda yediği hatalı goller ve sergilediği tutumla eleştiri oklarını üzerine çeken Trabzonspor kalecisi takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşecek. Süper Lig’de üst üste 2 yenilgi alarak düşüş yaşayan Trabzonspor’da kaleci Onur Kıvrak’ın kötü performansı endişeleri arttırdı. Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından toparlanmaya çalışan bordo-mavililerin kaptanı, yaşanan puan kayıplarında ön plana çıkarken, sezon başında sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorunlarda gündeme geldi.
Sezona Bursaspor ve Beşiktaş gibi rakipleri yenerek giren ancak son 2 haftada adeta çöküş yaşayan Karadeniz ekibinde tartışılan isimleri başında gelen kaleci Onur, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelecek. Takım içinde bulunduğu son durumun değerlendirileceği görüşmede Onur’un performansı ve son durumu masaya yatırılacak. Hacıosmanoğlu’nun milli kaleciye bir dizi uyarılarda bulunarak kısa zamanda toparlanmasını isteyeceği belirtildi.