Faruk ZABCI/LONDRA,()

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho son günlerde aleyhinde çıkan eleştirilere dayanamayarak "Sıkıyorsa beni atın" diyerek Chelsea'den kendi rızasıyla gitmeyeceğini bildirdi.

Mourinho'nun Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'e meydan okuyarak patron olarak onu atmaya davet ettiğini yazan The Sun on Sunday spor kapağında "Cesaret edebiliyorsan beni at" manşetli haberinde , şampiyonları krize sokan 3-1'lik Southampton mağlubiyetinden sonra Jose Mourinho'nun "Ben hala en iyisiyim. Ben bir yere kaçmıyorum. Kulüp beni atmak istiyorsa kulübün bugüne kadarki en iyi teknik direktörünü atmış olurlar" dediğini vurguladı.

Basın toplantısında kendisinin kendiliğinden gitmeyeceğini söyleyen Portekizli ünlü teknik direktör, "Hep takımı aşşağı çekmek istiyorlar. Sonunda düştük. Bari düştüğümüzde ara versinler" diye dert yandı.

"Cesaret edebiliyorsan işime son ver" manşetini atan Sunday Mirror, Jose Mourinho'nun geleceğinin karanlık olduğuna işaret etti

The Mail on Sunday de aynı "Cesaret edebiliyorsan beni at" manşetini kullanırken Chelsea'nin 37 yılın en düşük dönemini yaşadığını yazdı.