İSTANBUL Avcılar'da kadınların bedensel ve ruhsal sağlıklarını koruması, yaşam kalitelerini arttırmaları için belediye tarafından açılan ücretsiz pilates derslerine katılması istendi.
Avcılar'da formda kalmak isteyen kadınlar için Belediye tarafından Firuzköy Stadyumu'nda, pilates dersleri verilmeye başlandı. Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nden iki uzmanın verdiği derslere katılmak isteyenlerin, kuruma başvurması istenirken, bunların servislerle taşındığı belirtildi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, kadınların sağlıklı yaşam için spora vakit ayırarak daha mutlu olabileceklerini söyledi. Başkan Dr. Toprak, "Platesin vücut üzerinde birden çok faydası var. Bu sporu yapanlar doğru nefes almayı öğreterek, akciğerin oksijen kapasitesini artırmakta ve yanlış nefes almaktan kaynaklı birçok rahatsızlığı gidermektedir. Avcılar'daki kadınları Avcılar Belediyesi tarafından ücretsiz sunulan Pilates derslerine katılmaya davet ediyoruz" dedi.
Pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri 11.00-12.00 saatlerinde ücretsiz verilen ve 30 Ekim tarihine kadar devam edecek 'Pilates Stüdyo Dersleri'ne katılmak isteyen kadınların belediyeye ait Firuzköy Stadyumu’na kayıt yaptırabilecekleri ifade edildi.

FOTOĞRAFLI