BÖLGESEL Amatör Lig’de (BAL) bu sezon birlikte mücadele edecek olan Kocaelispor ile Gebzespor, Bolu’da hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İkinci yarıda atılan gollerle 1-1 sona eren mücadelede dostluk görüntüleri öne çıktı, taraftarlar oyuncuları el ele tribüne çağırıp alkışladı.
BİRBİRLERİNE ÇİÇEK VERDİLER
Kocaelispor, Bolu’da son hazırlık maçını kentlisi Gebzespor ile oynadı. Bu sezon aynı grupta yer almaları artık kesin gözüyle bakılan iki takımın mücadelesinde dostluk görüntüleri ön plandaydı. Geçmişte yaşanan gerilimin izlerinin silindiği karşılaşma öncesi Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ile Gebzespor Başkanı İlker Çakır, daha sonra takım kaptanları ve tribün liderleri saha içinde karşılıklı çiçek sundu. Karşılaşma boyunca da dostluk görüntüleri devam etti.
DOSTÇA BAŞLADI DOSTÇA BİTTİ
Kocaelispor ile Gebzespor oynanan hazırlık karşılaşması 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın 50 dakikasında Gebzespor, Asım'ın attığı golle 1-0 öne geçti, 75'inci dakikada gelişen Kocaelispor atağında Gebzesporlu Halil ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderince skora eşitlik geldi: 1-1.

FOTOĞRAFLI