İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye şampiyonu olan Kadıköyspor U14 ve U16 Takımları ve yöneticileri ile bir araya geldi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadıköyspor Başkanı Numan Kamazoğlu, Genel Kaptan Hakkı Yeşilyurt, Teknik Sorumlu Akın Türker, antrenör ve genç sporcuları Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evinde ağırladı.

“Samsun, sporun başkenti olacak”

İlkadım ve Samsun’un spor anlamında lokomotif olma yolunda hızla ilerlediğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İşitme Engelliler Olimpiyatları’na sayılı günler kala böylesine başarılı sporcularımız ve yöneticilerimiz ile bir arada olmak mutluluk verici. Kısa bir süre önce Samsun’un ve Türk futbolunun önemli amatör takımlarından biri olan Kadıköyspor Kulübümüzün U16 ve U14 Takımları ile Türkiye şampiyonluğunu yaşayarak gururlandık. Bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum. Ben inanıyorum ki Samsun, sporun başkenti olacak. Bunu da alt yapılarımızdaki genç sporcularımıza yapacağız desteklerle sağlayacağız. Alt yapı olarak her geçen gün Samsun’a ve İlkadım ilçemize yeni bir spor aktivite alanı kazandırıyoruz. Türkiye şampiyonluğu gibi büyük bir başarıda kendilerine destek olan ve her daim yanlarında olan Kadıköyspor Kulübü Başkanı Numan Kamazoğlu ve kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmadan sonra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadıköyspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları ile tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdi.