Yunusemre Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak projesi olan “Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor” kapanış töreni gerçekleştirildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapalı yüzme havuzunda gerçekleştirilen tören ile yüzme kursu eğitimi alan öğrencilere teşekkür plaketi verildi.
Törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Arif Alkan, yüzme kursu öğrencileri, yüzme hocaları ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye olarak çocuklara spor anlamında her türlü desteği verdiklerini vurgulayarak, “Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor projesi kapsamında yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin yüzme sporunu yerine getirmelerine yardımcı olduk. Başarılı öğrencilerimize teşekkür belgesi dağıtımı gerçekleştirdik. Yunusemre Belediyesi olarak çocuklarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Biz gençlerimizi geleceğe daha iyi daha güzel hazırlamak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
“BAŞARILI BİR PROJE OLDU”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ise projede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Yarıyıl tatilinde başarılı bir proje gerçekleştirdik. Bu projeye lojistik destek konusunda Yunusemre Belediyesi, öğrencilerin belirlenmesi konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, tesis ve antrenör konusunda da biz katkı sağladık. Emeği geçenlere ve çocuklarımızı buraya gönderen ailelere de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yüzme kursu eğitimi alan öğrencilere protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi ve hediye verildi.