YAKLAŞIK 4 ay önce faaliyetlerine başlayan Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği’nin (NİLBİAD) tanıtım yemeği, Divan Otel'de gerçekleştirildi.
Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği'nin (NİLBİAD) düzenlendiği tanıtım yemeğine Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler Kemal Güler, Ahmet Bozdemir, Faruk Bakgör, Konuralp Yeşil, Divan Başkanı İdris Sevinç, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kızılkaya, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün, taraftar dernekleri temsilcileri ve NİLBİAD üyeleri katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"BORÇLARIMIZ AZALDI"
"Türkiye'de Anadolu takımından 6 tane milli takıma oyuncu gönderdik. İlk defa Bursaspor tarihinde de bir çok futbolcusuna yüksek rakamlarla transfer teklifleri gelen bir takım yarattık. Ancak takımı muhafaza etmek istedik olmadı. Kulübün kasasına 70 milyon TL'ye yakın para girdi. Bu da ekonomik yönden zor durumda olan Bursaspor’u rahatlatmıştır. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da İnşallah hep bahsettiğimiz borçlarımızı bitireceğiz. Yalnız Türkiye'de değil Avrupa'da kendinden söz ettiren başarılı Bursaspor'u yaratmak hedefindeyiz."
Başkan Bölükbaşı, ligin ikinci yarısında hizmete girecek olan Timsah Arena ile birlikte takım olarak ta yükselişe geçeceklerine inandığını söyledi. 
BURSASPOR'A DESTEK
NİLBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaya da her yerde kendilerinden söz ettiren, spor ahlakıyla bütünleşmiş, küfürlü tezahürattan uzak ve Bursaspor'a koşulsuz destek veren bir ortamı yaratmayı hedeflediklerine söyledi. Programın sonunda NİLBİAD Denetleme Kurulu üyesi Şükran Yılmaz Soğukpınar Başkan Recep Bölükbaşı'na geceye katılımlarından dolayı teşekkür plaket takdim etti.

FOTOĞRAF