Samsunspor'un son dakikada bulduğu golle Giresunspor engelini 1-0'la geçmesine karşın alt sıralarda bulunan Gaziantep Büyükşehirspor'un Ümraniyespor'u 2-1, Şanlıurfaspor'un da Boluspor'u deplasmanda 0-2 yenmesinin ardından ilk küme düşen takım Mersin İdmanyurdu oldu. Bandırmaspor ise Sivasspor deplasmanında 3-0 mağlup olarak büyük darbe aldı.

ALT SIRALARDA MÜTHİŞ ÇEKİŞME!..
TFF 1. Lig'in 17 ve 16. sırasını alacak takımlar son 2 maçta belli olacak. 17. sıradaki Bandırmaspor'un 31, 16. sıradaki Gaziantep Büyükşehirspor ile 15. sıradaki Şanlıurfaspor'un 33'er puanı bulunuyor. Samsunspor ise dün kazanmasının ardından 35 puanla 12. sıraya yükseldi. 

BUGÜN 3 KARŞILAŞMA VAR
TFF 1. Lig'in 32. haftası bugün oynanacak olan maçlarla sona erecek. Alt sıraları ilgilendiren karşılaşmalarda saat 16.30'da Altınordu-Elazığspor, 18.30'da Balıkesirspor-Manisaspor, 19.00'da Adana Demirspor Evkur Yeni Malatyaspor maçları oynanacak. Bu karşılaşmalardan Elazığspor'un, Manisaspor'un ve Adana Demirspor'un olası yenilgileri sonrasında küme düşme  ateşinin 11. sıralara kadar çıkması bekleniyor.

İŞTE KALAN MAÇLAR

ELAZIĞSPOR (37)
Altınordu (D)
Balıkesirspor
Şanlıurfaspor (D)

SAMSUNSPOR (35)
Göztepe (D)
Bandırmaspor

ADANA DEMİRSPOR (34)
Evkur Yeni Malatyaspor
Sivasspor

Mersin İdmanyurdu (D)

MANİSASPOR (33)
Balıkesirspor (D)
Şanlıurfaspor
Boluspor (D)

ŞANLIURFASPOR (33)
Manisaspor (D)
Elazığspor 

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİRSPOR (33)
Eskişehirspor (D)
Giresunspor

BANDIRMASPOR (31)
Mersin İdmanyurdu
Samsunspor (D)

İŞTE SON PUAN DURUMU


Haber: Ali BİROL