AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “AK Partimiz, hemşerilerimizden büyük bir teveccüh görüyor ve 7 Haziran sonrası da ülkemizin çekilmek istenen kaos ortamına izin vermeyeceklerini söylüyorlar” dedi.
1 Kasım seçimlerine kısa bir zaman kala çalışmalarını iyiden iyiye hızlandıran AK Parti Karabük teşkilatı ve adayları farklı ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti milletvekili adayı Uysal’da bu kapsamda Yenice ilçe teşkilatı ile birlikte Yenice’de esnaflar ile bir araya geldi. Uysal’a esnaf ziyaretinde; Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice AK Parti İlçe Başkanı Sabri Tom, İl Genel Meclisi üyeleri, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
AK Parti’nin vatandaşlardan büyük bir ilgi gördüğünü söyleyen Uysal, “Partimiz, hemşerilerimizden büyük bir teveccüh görüyor. Doğrusu vatandaşlarımız, esnafımız, sanayicimiz, tüccarımız hepsi ülkedeki durumu çok iyi değerlendiriyorlar. Bu bize büyük bir ümit veriyor. Sanayideki bir tezgahtar bile veya bir tüccarın yanındaki çalışan işçimiz bile Türkiye’nin bugünkü fotoğrafını çok güzel çekiyor ve çok güzel tespitlerde bulunuyor. Ülkenin çekilmek istenen bir kaos ortamına göz yumamayız diyorlar. İktidar olmayınca, devlet başsız olunca herkes bir tarafa çekilmek isteniyor. Biz de Karabük halkı olarak buna izin veremeyiz şeklinde açıklamalarda bulunuyorlar. Buda şunu gösteriyor; herkes her şeyin farkında ve Allah’ın izniyle milletimiz 1 Kasım’da bu kötü gidişata dur diyecek” dedi.
Ülke üzerinde oynanan oyunu vatandaşların çok iyi gördüğünü belirten Uysal, “Vatandaşlarımızın, ‘son üç dört ayda Türkiye’nin nereye getirilmek istendiğini çok net bir şekilde gördük, buna göre biz oyumuzu kullanacağız. Biz bugüne kadar değişik partilere oy verdik. Hala da gönlümüz o partilerde olabilir; ama şu anda Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar AK Parti’nin güçlü bir şekilde desteklenmesi gerektirir. Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın arkasındayız’ dediklerini duyuyoruz” şeklinde konuştu.