KAYSERİ (AA) - Türk Telekom Grubu'nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği "KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları"nın ilki Kayseri’de gerçekleşti.

Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan, bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, KOBİ'leri teknolojiyle donatıp, onları global alanda rekabet edecek düzeye taşımaya çalıştıklarını belirtti.

Türk Telekom Grubu’nun entegre yapısını ve yenilenen kurumsal vizyonunu Kayserili KOBİ’lerle paylaşırken, teknoloji danışmanı olarak global rekabette bir üst lige yükselmek isteyen tüm şirketlerin yanında yer aldıklarını ifade eden Boysan, müşteri odaklı yaklaşımlarıyla KOBİ’lerin sabit ses, geniş bant ve mobilde tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayan yegane adres olduklarını vurguladı.

KOBİ’lerin, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olduklarını dile getiren Boysan, şunları kaydetti:

"Türk Telekom Grubu olarak KOBİ’lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Türk Telekom Grubu’nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyor; tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor, işletme risklerini azaltıyorlar. Bugün, ülkemizin en güçlü ekonomisine sahip şehirlerinden biri olan Kayseri’deyiz. Türk Telekom Grubu olarak, Kayseri’de 5 bin 234, bölge genelinde 17 bin 719 kilometre fiber altyapımız bulunuyor. Kayseri’deki tüm OSB’lerde fiber alt yapımız mevcut ve yeni yapılan küçük sanayi bölgelerinde de fiber hizmeti veriyoruz. Kayseri’deki KOBİ’lerin yüzde yüzde 90'ı Türk Telekom Grubu hizmetlerinden faydalanıyor."

Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası ile teknoloji danışmanlığı anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Boysan, bu anlaşmayla KOBİ’lerin teknolojik ihtiyaçlarını daha da iyi anlayarak, gelişimlerine yön vermeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.