Kayseri Ticaret Odası(KTO) tarafında düzenlenen ‘Gelecek Kayseri’de ‘ Ödül Töreni’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ödül Töreni’ne Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını söyledi.
Geleneksel olarak düzenlenen ‘Gelecek Kayseri’de’ Ödül Töreni’nin bu seneki oturumu, 14 Mayıs 2015’te gerçekleşecek. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı törende, 19 kategoride iş adamları ödüllendirilecek. Programın işleyişi hakkında bilgi veren KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz,” ‘Gelecek Kayseri’de’ gecemiz hakkında bilgi vermek için toplandık. 15 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz gecemizde 19 ayrı dalda ödüller vereceğiz. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’da gecemize katılacak. Bu toplantımızı geçen sene de yapmıştık. Bu senede yapıyoruz. Önümüzdeki senelerde de yapacağız. Bu toplantı da yönetimde olduğumuz süreçteki çalışmalarımızı anlatacağız. Komisyon aracılığıyla da 19 konu ödül vereceğiz. ‘Tacir Dostu, Bilişim, Pazar Çeşitliliği, Hizmet, Liderlik, Kayseri Markaz, Genç Kayserili, Örnek İnsan’ gibi dallarda ödüller vereceğiz.
Etkinlikler kapsamında ’G3 Forumu’nunda gerçekleşeceğini söyleyen Hiçyılmaz,”İkinci konumuz ise 15 Mayıs Cuma Günü G3 Forumudur. Bu sene de Kayseri’de yapılacak. Global Girişimcilik Haftası, farkındalığı artırmak amacıyla TOBB liderliğinde Kasım ayı içerisinde kutlanmaktadır. Girişimciler Türk İş Dünyasının önde gelen insanlarına sorular sorabilecek. Alİ Sabancı, Evrim Aras, Gülden Yılmaz genç girişimcilerin sorularını cevaplandıracak” dedi.