AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kaçmaz, beraberindeki heyetle Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan aday adayı Mustafa Kaçmaz, gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "Meclise gitmemiz halinde emin olabilirsiniz ki, söylemiş olduğunuz sorunların çözümü konusunda bütün imkanlarımızı kullanacağız. Bizler, ilimizin geleceği ve kalkınması için yola çıktık. Tecrübelerimize güvenerek ilimizin sorunlarını çözeceğimize inancımız tamdır. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ demişler büyüklerimiz. Konu memleket meselesi olunca, söylenecek hiç bir söz olmaz. Sizin memlekete olan bağlılığınızı ve duyarlılığınızı çok iyi anladım. Bu konuda sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz. İnşallah Allah nasip ederse, son yıllarımızda memleketimize kalıcı bazı önemli hizmetler yapmak istiyoruz. her zaman memleketimizin hizmetine amade olacağımızı belirtmek isteriz" dedi.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, seçim sürecinde her aday adayına aynı mesafede durduklarını belirtti. Van TSO olarak kentin menfaati için, dürüst, başarılı, kendisi için değil kenti için çalışma sergileyen kişilerin mecliste yer almalarının kentin geleceği açısında olumlu olacağını dile getirdi. Başkan Takva, memleketin önemli sorunları hakkında milletvekili aday adayı Kaçmaz’a bilgiler aktardı.