THY Euroleague’in ikinci haftasında Fenerbahçe Doğuş, yarın TSİ 21.45’te İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano ile karşı karşıya gelecek.

Son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague’de ikinci haftayı deplasmanda geçirecek. Sarı-lacivertliler, yarın İtalyan temsilcisi EA7 Olimpia Milano ile mücadele edecek. Müsabaka TSİ 21.45’te start alacak. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe, İspanya deplasmanında Unicaja Malaga’ya 68-67 mağlup olmuştu. Milano ise konuk olduğu CSKA Moskova’ya 93-84 yenildi.

İstatistiklerle iki takım

Fenerbahçe, Eurolaegue’in ilk haftasında 67 sayı, 28 ribaund ve 20 asistle mücadele etti. EA7 Olimpia Milano ise 84 sayı, 26 ribaund ve 18 asist ile oynadı. İlk haftada sarı-lacivertlileri Yunan yıldızı Kostas Sloukas taşıdı. Sloukas, 15 sayı, 7 asist ile karşılaşmayı tamamladı. İtalyan ekibinde ise Fenerbahçe’nin de eski oyuncusu olan Goudelock, 17 sayı ile ilk haftayı noktaladı.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi İspanyol Miguel Perez Perez, Yunan Ioannis Foufis ve Polonyalı Jakub Zamojski üçlüsü yönetecek.